Specializations

Specialisatie
De volgende problemen kunnen geadresseerd worden: traumatische stressklachten, identiteitsproblemen, angst, paniek, wantrouwen, problemen met boosheid; woede aanvallen of onvermogen om boosheid te ervaren, gevoelens van machteloosheid, conflicten op het werk, dissociatie, depressie, gevoelens van leegte en zinloosheid, eetproblemen, emotionele crisis, chronische stress, burn-out, verlatingsangst, bindingsangst, relatie problemen, problemen met intimiteit, opvoed problemen

Afstemming
De juiste benadering is er een waarin jij je ontmoet voelt. Het werkt in op je emoties, je lichaam, je denken, je relatie met jezelf en anderen.

Methoden
Lichaamsgeroriënteerde Psychotherapie, Somatic Experiencing ®, Sensorimotor Psychotherapie℠ EMDR, 

Overdracht
Ik werk ook met de overdracht, ik heb aandacht voor de relatie tussen jou en ik en wat het contact in ons beiden oproept. Ik hou rekening met hoe gevoelens en gedrag zich verhouden tot ervaringen in je kindertijd en hoe bewust en onbewuste drijfveren je gedrag en beleving beïnvloeden.

Up to date
Ik hou me graag op de hoogte van recente ontdekkingen op het gebied van psychoneurobiologie, traumatische stress, zelfregulering, hechtingstheorie en ontwikkelingstheorie.

Breed
Ik heb in verschillende werkomgevingen gewerkt: het hogere onderwijs, corporate, vertalen en editing (opdrachten op het gebied van ontwikkelingswerk, kunst en cultuur). Ik heb veel mensenkennis vergaard en inzicht in verschillende werkgebieden en werkculturen. Ik kan snel schakelen en makkelijk aansluiten bij andere leefwerelden.

Emoties
Ik ben sensitief en niet bang voor emoties. Ik heb jarenlang ervaring met het werken met mensen die een slechte start hebben gehad in de (vroege) kindertijd en/of traumatische ervaringen.

Thuis
Ik kan makkelijk met mensen overweg die uit andere culturen komen. Ik weet wat het is om een migrant te zijn en hoe je thuis kan komen in een land wat aanvankelijk vreemd leek. Ik denk dat ik hierdoor veel begrip heb voor de grotere en kleine processen van migratie en verandering die we allemaal meemaken in ons leven.